Dobro došli na web trgovinu Bio trgovina Herceg. Molimo Vas da se

Vaša košarica :
0 proizvoda ukupno : 0,00 kn
Vaša košarica je prazna!
Proizvod
Nazovite nas!

Broj telefona: 01/3750 806

ZELENA KAVA

250,00 kn
With shipment DOSTAVA - GLS OTOCI for 80,00 kn

Availability: In stock

Količina:

Postoje znanstveni dokazi o tome da ekstrakt zrna zelene kave može pospješiti gubitak težine kroz svoje djelovanje potpore metabolizmu glukoze. Klorogenična kiselina se prodaje u Norveškoj i Velikoj Britaniji pod tvorničkim imenom Svetol kao aktivni prehrambeni sastojak koji se koristi u kavi.

Zelena kava 8000 se miješa s prženom Arabica kavom radi ugodnijeg okusa. Ekstrakt lista zelenog čaja u Zelenoj kavi 8000 glavni je antioksidans koji povećava mentalnu aktivnost i pomaže u smanjivanju apetita, a također može smanjiti i razinu kolesterola.

Sastojak kave, Epigaloocatechin gallate (EGCG), je najsnažniji prirodni antioksidans koji je djelotvorniji od vitamina C i E. Može imati pozitivne učinke na zdravlje jer štiti stanice od štetne oksidacije koju uzrokuju slobodni radikali. Nekoliko kroničnih bolesti povezuje se sa štetnim djelovanjem slobodnih radikala, primjerice, rak, ateroskleroza, srčane bolesti te ubrzano starenje.

Zelena kava 8000 je obogaćena Ganoderma Lucidum (Lingzhi ili Reishi) gljivama koje sadrže najdjelotvornije hranjive sastojke koji pospješuju oporavak tijela, održavaju ga zdravim i doprinose dugovječnosti. Tijekom 3000 godine koliko se koriste Ganoderma gljive, u literaturi i kliničkim studijama nema zabilježenih štetnih djelovanja. .

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Cookie postavke mogu se kontrolirati u vašem pregledniku. Nastavkom pregleda ovih web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više možete pročitati ovdje. More details…