Dobro došli na web trgovinu Bio trgovina Herceg. Molimo Vas da se

Vaša košarica :
0 proizvoda ukupno : 0,00 kn
Vaša košarica je prazna!
Proizvod
Nazovite nas!

Broj telefona: 01/3750 806

BOR 10 ML

35,00 kn
With shipment DOSTAVA - GLS OTOCI for 80,00 kn

Availability: In stock

Količina:

Botanički naziv: Pinus sylvestris

Porodica: Pinaceae

Postoji mnogo vrsta borova koji se danas uglavnom upotrebljavaju kao ukrasne biljke ili za pošumljavanje izgorjelih površina. Za sve je karakteristično da se iz njihove smole može estrahirati terpentinsko ulje koje je poznato od davnina. Drvo bora nekada je bilo glavni materijal za izradu brodskih jarbola, Njegove sjemenke Egipćani su dodavali u kruh, a mlade vrhove indijanci su koristili kao preventivu protiv skorbuta. Palili su grančice bora zajedno sa cedrom i borovicom u kolibama za znojenje. Sjemenke bora kuhane sa medom bile su lijek protiv kašlja.Bor je od davnina poznat kao efikasno sredstvo za čišćenje sluzi iz pluća, a njegovim osušenim iglicama punili su se i madraci.

Indikacije i djelovanje:

Bor je jedno od najboljih ulja za čišćenje hladne sluzi iz pluća, te je indiciran za upotrebu kod svih problema respiratornog trakta od obične prehlade i viroze do kroničnih oboljenja kao što su bronhitis ili dugotrajni nadražujući kašalj. Ima harmonizirajuće djelovanje, potiče i uravnotežuje lučenje kortizola, i najbolji je pokretač osi hipofiza – nadbubrežna žljezda. Indiciran je kod : astme, alergije, cistitisa, reumatskih oboljenja, artroza,artritisa djelovanja.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Cookie postavke mogu se kontrolirati u vašem pregledniku. Nastavkom pregleda ovih web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više možete pročitati ovdje. More details…