Dobro došli na web trgovinu Bio trgovina Herceg. Molimo Vas da se

Vaša košarica :
0 proizvoda ukupno : 0,00 kn
Vaša košarica je prazna!
Proizvod
Nazovite nas!

Broj telefona: 01/3750 806

ET ULJE EUKALIPTUS 10 ML

30,00 kn
With shipment DOSTAVA - GLS OTOCI for 80,00 kn

Availability: In stock

Količina:

Botanički naziv: Eucalyptus globulus

Porodica: Myrtaceae

Samonikli su u Australiji , Tasmaniji i Maleziji. Sredinom 19. stoljeća uveženo je oko 50 vrsta u Južnu Ameriku, južnu Europu. Najraznolikija zbirka eukaliptusa u Europi raste u Hrvatskoj na otoku Lokrumu pokraj Dubrovnika. Jedna od najvrednijih osobina eukaliptusa je velika moć apsorpcije njegova korjena i intenzivno isparavanje lišća, zbog toga je sađen u močvarnim područjima koja su na taj način isušivana.

Indikacije i djelovanje:

Glavna karakteristika je jako antinfektivno, antibakterijsko i antivirusno djelovanje, što ga čini pogodnim za tretiranje stanja groznica, prehlada, sinusitisa, bronhitisa. E.globulus indiciran je kod: svih oblika dišnih infekcija praćenih kašljem jer ima jako ekspektoransno djelovanje tj. razgrađuje sluz i olakšava iskašljavanje, indiciran je za donje dišne puteve: bronhije i pluća. Kod stanja prehlade, gripe, bronhitisa preporuča se masaža leđa, a nakapan u mirisnu lampicu olakšati će disanje i osvježiti zrak.

Eterična ulja eukaliptusa bez obzira na vrstu primjenjuju se kod osoba koje se osjećaju stještene, u strahu od mogućnosti koje pruža budućnost, jer režu, čiste i otvaraju prostor za disanje, a samim tim u stanju su osjećaj zagušenosti transformirati u osjećaj slobode i obnavljanja.

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Cookie postavke mogu se kontrolirati u vašem pregledniku. Nastavkom pregleda ovih web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više možete pročitati ovdje. More details…