Dobro došli na web trgovinu Bio trgovina Herceg. Molimo Vas da se

Vaša košarica :
0 proizvoda ukupno : 0,00 kn
Vaša košarica je prazna!
Proizvod
Nazovite nas!

Broj telefona: 01/3750 806

ET ULJE GREJP 10 ML

39,00 kn
With shipment DOSTAVA - GLS OTOCI for 80,00 kn

Availability: In stock

Količina:

Botanički naziv: Citrus x paradisi

Porodica: Rutaceae

Za grejp se pretpostavlja da je nastao kao hibrid C.sinensis i C.maxima. Koristi se u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji, a naročito je poznat kao sredstvo za pomoć pri mršavljenju.

Indikacije i djelovanje:

Ulje je koje hladi i osvježava. Indiciran je kod problema: prekomjerne težine, zastoja rada jetre, slezene, zastoja limfe i zadržavanja tekućine. Upotrebljavamo ga u tretiranju visokog tlaka , a pošto potpomaže čišćenje krvi indiciran je i kod reumatskih oboljenje i upala zglobova naročito kada imamo osjećaj vrućine i boli na zglobovima. Koristi se za tretiranje masne kože, strija, akni i celulita.

Dobro djeluje na osjećaje razdražljivosti, napetosti, frustracija, samookrivljavanja, posebno je preporučljiv za one koji kad su napeti i pod pritiskom pribjegavaju „utješnom jedenju“ kao načinu izlaženja na kraj sa teškim emocijama.

Eterično ulje grejpa upotrebljava se u tretmanima sa osobama koje imaju visoka očekivanja od sebe i koji su skloni samookrivljavanju. Djeluje pročišćujući i razbi- strujući teške emocije praćene bijesnim razočaranjem. Pomaže nam da vidimo relističnije svoje ciljeve, a ujedno osvjetljuje i osvježava naš duh

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Cookie postavke mogu se kontrolirati u vašem pregledniku. Nastavkom pregleda ovih web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više možete pročitati ovdje. More details…