Dobro došli na web trgovinu Bio trgovina Herceg. Molimo Vas da se

Vaša košarica :
0 proizvoda ukupno : 0,00 kn / 0€
Vaša košarica je prazna!
Proizvod
Nazovite nas!

Broj telefona: 01/3750 806

 

Radno vrijeme i ostale informacije

Izjava o privatnosti

BIO Herceg se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe.

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.).

BIO Herceg neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici bio&bio i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

BIO Herceg se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza.

Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) BIO Herceg ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

BIO Herceg informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te redovito daje kupcima mogućost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promjeni obavijestiti BIO Herceg. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, BIO Herceg ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu web shop-a www.biotrgovina-herceg.hr te na sve stranice unutar www.biotrgovina-herceg.hr domene, a ne na vanjske stranice na koje upućuju linkovi na biobio.hr domeni, za koje stranice biobio.hr nije nadležan niti odgovoran te za koje stranice biobio.hr ne prikuplja i ne obrađuje podatke korisnika

Osim u  slučaju elektronske narudžbe, u drugim slučajevima BIO Herceg neće kupcu slati elektronske poruke ukoliko na to kupac nije izričito pristao.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Cookie postavke mogu se kontrolirati u vašem pregledniku. Nastavkom pregleda ovih web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više možete pročitati ovdje. More details…