Dobrodošli na stranice Bio Trgovine Herceg, gdje se posvećujemo vašem zdravlju i dobrobiti kroz visokokvalitetne dodatke prehrani. Osnovan s ljubavlju prema prirodi i željom za pružanjem najboljih proizvoda, naš obrt je postao sinonim za kvalitetu i povjerenje.

Naša Misija

Naša misija je promicanje zdravog načina života kroz pravilnu prehranu, biljne pripravke, i prirodne dodatke prehrani, posebno prilagođene potrebama sportaša. Također, nudimo i savjetovanje o zdravoj prehrani i fitoterapiju kao sredstva za postizanje i održavanje optimalnog zdravlja. Svjesni smo koliko je moderni način života brz i stresan, stoga želimo olakšati put prema zdravlju i vitalnosti.

Naši Proizvodi

U našem asortimanu možete pronaći široku paletu ekoloških i organskih dodataka prehrani, biljnih pripravaka i proizvoda prilagođenih potrebama sportaša. Svi naši proizvodi pažljivo su odabrani kako bi zadovoljili različite prehrambene potrebe. Bez obzira tražite li dodatke za poboljšanje imunološkog sustava, očuvanje vitalnosti, podršku zglobovima, ili proizvode za potrebe sporta i tjelesne aktivnosti, kod nas ćete pronaći prave proizvode za sebe.

Kvaliteta i Sigurnost

Kvaliteta i sigurnost naših proizvoda su naša najviša prioritet. Surađujemo s pouzdanim proizvođačima koji se pridržavaju najstrožih standarda u proizvodnji. Svi naši proizvodi prolaze rigorozne kontrole kvalitete kako bismo osigurali da svaki proizvod koji stigne do vas ispunjava najviše standarde.

Kontaktirajte Nas

Naša strast prema zdravlju i dobrobiti naših klijenata pokreće nas svakodnevno. Ako imate pitanja, trebate savjet o odabiru pravih proizvoda ili želite konzultirati naše stručnjake za zdravu prehranu ili fitoterapiju, slobodno nas kontaktirajte. Naš stručni tim uvijek je spreman pružiti vam potrebne informacije i podršku.

Hvala vam što ste odabrali Bio Trgovinu Herceg kao svog partnera u očuvanju i unaprjeđenju vašeg zdravlja. Radujemo se što ćemo vam pomoći ostvariti vaše ciljeve i živjeti zdraviji životni stil.

BIO obrt za trgovinu, usluge i proizvodnju vl. Marijana Herceg

Kustošijanska 4

10000 Zagreb

OIB: 59909154912

Registracijski broj: 92736548 

Godina osnivanja: 2007.

Žiro račun OTP Banka: HR5324070001100658681 

Telefon: 01/3750 806

E-mail: marijanabio4@net.hr

Web: http://biotrgovina-herceg.hr

Trgovina:

Kustošijanska 4

10000 Zagreb

Radno vrijeme:

PON-PET 8-12 i 16-19 (dvokratno)

SUB: 8-13