Dobro došli na web trgovinu Bio trgovina Herceg. Molimo Vas da se

Vaša košarica :
0 proizvoda ukupno : 0,00 kn / 0€
Vaša košarica je prazna!
Proizvod
Nazovite nas!

Broj telefona: 01/3750 806

 

Radno vrijeme i ostale informacije

Plaćanje i dostava

PLAĆANJE

Naručenu robu moguće je platiti na dva načina:

    pouzećem
    virmanskom uplatom

PLAĆANJE POUZEĆEM

Želite li platiti gotovinom dostavljaču - odaberite plaćanje pouzećem. Dobro je imati pripremljen točan iznos kako bi prmopredaja bila brža. Ako imamo robu na lageru pakiramo i šaljemo odmah po primitku narudžbe, a ako nemamo obavještavamo Vas i dogovaramo termin dostave.


VIRMANSKOM UPLATOM

Po završetku narudžbe s odabirom virmanskom plaćanja, emailom ćemo Vam poslati predračun. Račun možete platiti na šalteru banke ili pošte, ili internet bankarstvom uplatom na žiro račun HR22 2330 0031 1004 40057, otvoren u Splitskoj banci.

Robu pakiramo i šaljemo tek po primitku uplate. U slučaju da vašu uplatu ne zaprimimo unutar sljedeća 5 radna dana, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe.


DOSTAVA

PODRUČJE DOSTAVE

Robu dostavljamo na cijelo područje Republike Hrvatske.

TROŠAK DOSTAVE

Cijena dostave je podjeljena u dva razreda:

    vrijednost narudžbe do 400,00 kuna - 50,00 kuna

    vrijednost narudžbe iznad 400,00 kuna - besplatna dostava

    vrijednost narudžbe za otoke (osim Krk)  - nadoplata 30,00 kuna bez obzira na iznos


Kad primimo vašu narudžbu, naručenu robu predat ćemo na dostavu tvrtki GLS Croatia.

VRIJEME ISPORUKE

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom šaljemo u roku 1-2 dana. Ponedjeljkom obrađujemo i narudžbe pristigle tijekom subote i nedjelje.

Nakon što robu predamo dostavnoj službi, na vašu email adresu poslat ćemo vam broj pošiljke kako biste mogli provjeriti njezin status na adresi dostavne službe. Nažalost nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća nama.

Obavezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Cookie postavke mogu se kontrolirati u vašem pregledniku. Nastavkom pregleda ovih web stranica slažete se sa korištenjem kolačića. Više možete pročitati ovdje. More details…